Főoldal » 2018, NBI B » Kettős bordatörés… Jobbulást, Olivér!

Kettős bordatörés… Jobbulást, Olivér!

Amint arról már tudósításunkban beszámoltunk, mentő vitte kórházba az egriek elleni NB I B-s mérkőzés hajrájában, csapatunk egy ütközés után megsérülő fiatal játékosát, Kántor Olivért.

A szerencsétlen eset után Olivért megvizsgálták a kórházban, ahol kiderült, kettős bordatörést szenvedett. A vizsgálat után hazaengedték, Olivér a vasárnapról hétfőre virradó éjszakát már otthonában tölthette.

Honlapunk érdeklődésére szerencsétlenül járt játékosunk elmondta, a kórházban megröntgenezték, ultrahangos vizsgálaton esett át és infúzión keresztül fájdalomcsillapítót kapott, amelynek köszönhetően csökkent a fájdalma. Tájékoztatták a vizsgálat eredményéről is, mely szerint a nyolcas és a kilences bordája eltört. A hét közepén kell visszamennie kontrollra.
Fekve és állva, sétálva nem érez fájdalmat, de amikor mondjuk felkel az ágyból, az elég “gyötrelmes” és az ülő testhelyzet sem ideális. Úgy tájékoztatták, talán két hét múlva kezdhet intenzívebben mozogni. Reméli, a szezon vége felé még visszatérhet és segítségére lehet akár az NB I-es, akár az NB I B-s együttesnek.
Olivér kiemelte: az egriek és csapattársai is aggódva érdeklődtek állapotáról. Kereste az első csapat szakvezetője, Sabáli Balázs, az NB I B-s gárda edzője, Váradi Kornél is és az érdeklődést, aggódást ezúton is köszöni. Az, hogy ennyi ember számára fontos az állapota, erőt ad  neki a gyógyuláshoz.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·