Főoldal » 2018, NBI A » A fővárosban zárhatjuk a bajnokságot

A fővárosban zárhatjuk a bajnokságot

Kedden este a fővárosban biztosíthatja be csapatunk a bennmaradást az élvonalban. Ha győzünk a MAFC otthonában, biztosan megnyerjük a playout-párharcot és a következő évadban is A-csoportosok maradunk

Pénteken végig irányítva a mérkőzést, magabiztos győzelmet arattunk, a MAFC elleni mérkőzések közül ezen játszott a legmeggyőzőbben csapatunk. A találkozót követő nyilatkozatában Sabáil Balázs azt mondta: mihelyst kilépnek játékosai az öltözőből, el kell felejteniük a meccset. Edzőnk kiemelte, azért sikerült aránylag magabiztos győzelmet aratni pénteken, mert srácok az első pillanattól nagy energiát fektettek a védekezésbe és koncentráltan játszottak.

A videós megbeszélésnél “képbe került” a pénteki meccs. Sabáli arra helyezte a hangsúlyt a videózásnál, hogy ha akar és koncentrált a társaság, akkor milyen teljesítményre képes. Ugyanakkor – és ezért kell elfelejteni a pénteki találkozót – nem szabad, hogy a győzelem utáni öröm esetleg átcsapjon elégedettségbe. Kedden este is ugyanolyan “élesen”, koncentráltan, összeszedetten kell játszani, akkor idegenben is van esély nyerni, egyben lezárni a párharcot és meghosszabbítani az NB I-es tagságot.
A MAFC-nak ez az utolsó esélye a bennmaradásra, nyilván mindent elkövet, hogy kiharcolja a harmadik meccset. Sabáli minden eshetőségre megpróbálja felkészíteni fiait, és szeretné, ha csapata lezárná a párharcot és NB I-es tagságát meghosszabbítva térne haza Budapestről.


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·