Főoldal » 2019, NBI A » Gyermekáldás után bajnokverés?

Gyermekáldás után bajnokverés?

Szombaton este a bajnok Szolnok csapatát fogadjuk. Legénységünket csütörtökön nagy öröm érte, holnap ezt bajnokveréssel “fejelnénk meg”


A bajnokcsapat vendégjátéka kapcsán vezetőedzőnk, Sabáli Balázs azt taglalta: a hétvégi pécsi vereség után a héten elsősorban a támadójáték pontosítására koncentrált a szakvezetés, mert Pécsett ez nem igazán működött.
Emellett természetesen a bajnok Szolnok játékából, játékosaiból is készült a gárda. Ez Sabáli szerint azért volt nagyon nehéz, mert az Olaj kerete nagyon erős, a rotáció igen bő és mély, a bajnok és kupagyőztes együttes tele van kiváló kosarasokkal. Három jelenlegi – Vojvoda, Kovács P., Benke – és egy volt válogatott kosaras, Tóth Ádám képezik a borzasztóan erős magyar magot. Két rutinos déli légiós, a horvát center Andric, valamint a több poszton is bevethető szerb Milosevic régi “motorosok” Szolnokon, s hozzájuk került három új, jó képességű légiós.


Vezetőedzőnk honlapunknak elmondta, csütörtök este nagy öröm érte a csapatunkat, azon belül is az utolsónak szerződtetett légióst, Lawrence Gilbertet. Bedobónknak az Egyesült Államokban megszületett a gyermeke. Edzőnk a csütörtök esti edzésről el is engedte a légióst, aki az internetes kapcsolat jóvoltából, élőben nézhette végig kislánya világra jöttét.
Vezetőedzőnk azt reméli, hogy a csütörtöki örömteli esemény a játékot, sőt talán az egész csapatot feldobja. Abban is nagyon bízik, hogy sok szurkoló látogat ki az Arénába a bajnok vendégjátékát megtekinteni, és hozzásegítik csapatunkat egy nagy bravúr eléréséhez…


Copyright © · Soproni Kosárlabda Club · Minden jog fenntartva ·